Deze website kunt u het beste bekijken met internet explorer


 
D'r Heksenbergse  Vasteloavends Verein 
 
 

 

 
 

 

 
       
Home pagina
Vorige pagina
 

 

Heksenberg klaar voor kinderoptocht en Sjpeetsjoppe


Animo voor jeugdige tocht steeds groeiende

  

Ook in het jubileumjaar van “D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein”, thuis in Heksenberg/Sjpasseberg, zal een kinderoptocht niet ontbreken. Integendeel zelfs, want zondag 8 februari belooft het vanaf 14.11 uur weer een kleurrijk jeugdig schouwspel te worden. Dit valt af te leiden uit de nu al gedane inschrijvingen, daarmede recht doende aan de geopperde stellingname dat genoemde kinderoptocht steeds groeiende is. Uiteraard staat de jubileum kinderoptocht, onder aanvoering van jeugdprinses Felicia l (van Rumpt), ook onder het motto “4 x 11 joar Behekst”. Uiteraard staat de inschrijving nog open. Dit kan o.m. door invulling van inschrijfformulieren verkrijgbaar bij zaak Tabak & Gemak in het winkelcentrum, maar ook is inschrijving en opstelling info in de basisschool Gerardus Majella verkrijgbaar.
Dit zelfs tot een half uur voor aanvang optocht. 

 

De jubileumtocht vertrekt om 14.11 uur Hei Grindelweg om vervolgens de volgende route te nemen: Bruinkoolweg-Titus Brandsmastraat-Leienhoesstraat-Gildestraat-Roebroekweg-Elandstraat (langs residentie jeugdprinses)-Buschkensweg-Reestraat-Mrg.Hanssenstraat-Hei Grindelweg met ontbinding voor het Sjpashoes. Overigens zal in de Mgr. Hanssenstraat (voor winkelcentrum) het defilé zijn en is ook een jury aanwezig ter bepaling van de prijzen.

Na de kinderoptocht zal in het Sjpashoes/Gemeenschapshuis Heksenberg Hei-Grindelweg traditioneel het jaarlijkse meer als gezellige Sjpeetsjoppe van de oud-prinsen plaats vinden. Kortom, het is zondag 8 februari weer goed toeven in Sjpasseberg.

 

Tekst/archieffoto Callie Steijaert

 

 

Home pagina Vorige pagina

 

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 02-feb-2015 23:00

 

© WebDesign 2010 GN System.  All rights reserved