Deze website kunt u het beste bekijken met internet explorer


 
D'r Heksenbergse  Vasteloavends Verein 
 
 

 

 
 

 

 
 


17e uitvoering “Van en Vuur Sjpasseberg” wordt weer knalavond

   
Home pagina
Vorige pagina
 

 

Smaakmakende “dorpse artiesten’ zorgen wederom voor “sjpass en plezeer”

 

(door Callie Steijaert)
Komende vrijdag 8 februari zullen, onder auspiciën van “D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein” met prins Wiel lll (Crins) en jeugdprinses Britt l (Stienen) de fundamenten van het Sjpashoes/ Gemeenschapshuis in Sjpasseberg/Heksenberg het ongetwijfeld “zwaar te verduren”krijgen”. Niet zo verwonderlijk eigenlijk als men weet dat vanaf 20.11 uur alweer de 17e uitvoering van het programma “Van en Vuur Sjpasseberg”, overigens voor de 16e maal onder presentatie van Callie Steijaert, over de bekende bühne zal gaan. Zij die verleden jaar ook aanwezig waren, en dat waren er veel waaronder ook de RTV Parkstad televisiel, weten zich nog heel goed te herinneren dat het een geweldige avond was, met als toevoeging dat voor de eerste keer op deze avond een “wedstrijdelement” was ingebouwd met voor de winnaar/winnaars een heuse wisseltrofee. Dit met als insteek om de optredens van “dorpse artiesten” uit de wijk nog meer te stimuleren.                                                                                              

Wisseltrofee
Met dank aan de initiatiefnemers Wiel Berends, Frank Aretz en Bram Pluijmen werd de nieuwe opzet verleden jaar een groot succes. Een aansporing dus om deze formule ook dit jaar weer toe te passen.
De winnaars 2012 t.w. De Toppers zullen ook nu weer van de partij zijn,
want zij moeten natuurlijk de wisseltrofee verdedigen. Maar dat zal niet
van een leien dakje gaan, want het gratis toegankelijke programma op 8 februari zal een aaneenschakeling zijn van smaakmakende “dorpse artiesten’ die zullen zorg dragen voor “sjpass en plezeer” in optima forma en zeker ook een gooi naar de wisseltrofee zullen doen, zo laat het organisatiecomité nu al weten. Voor de jury zeker een “harde kluif” ter beoordeling. Gezien de aanmeldingen voor optredens heeft men nu al een luxe probleem, want het programma is tot aan de kleine uurtjes al “volgeboekt”.Dit heeft als consequentie dat men op tijd zal gaan beginnen met een aaneenschakeling van spetterende optredens en muziekintermezzo’s mede muzikaal ondersteund door DJ Paul (Heuts). Met klem raadt de organisatie eenieder, liefst in kleurrijke carnavals outfit, dan ook aan om tijdig naar het Sjpashoes te komen, zodat het programma ook tijdig zal kunnen beginnen.                                                             

“Dorpse artiesten”
Het programma zal muzikaal geopend worden door de vertolking van het Heksenberglied door jeugdprinses Britt l (Stienen). Tijdens deze avond zullen voor het voetlicht treden: de “Sjpasseberger Buben”, duo “Os Twiee”, dames H.V.V., “Scheele Betsie”, “Holland en Bolland”, “Beppie Kraft/Anja Jansen”, Eros Ramazotti, Kartoesj, Groep- Van alles Get  (Vivianne, Wendy, Mariska en Mike), Me and Mrs Knife en uiteraard de winnaars van verleden jaar “De Toppers”. Kortom, gezien de optredens zal het weer een knalavond worden daar in Sjpasseberg-Heksenberg.

 

 

 

Home pagina Vorige pagina

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 15-jan-2014 23:11

 

© WebDesign 2010 GN System.  All rights reserved