Deze website kunt u het beste bekijken met internet explorer 
D'r Heksenbergse  Vasteloavends Verein 
 
 

 

 
 

 

 
       
Home pagina
Vorige pagina
 

 

Auto Bogman Heerlen stelt auto voor prins Sjpasseberg/Heksenberg ter beschikking

Auto vakkundig opgesmukt door van den Boogaard Reclame

 
Afgelopen zaterdag 28 januari was het een tweedelige bijzondere dag voor “D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein”, als zijnde de carnavalsvereniging van de wijk Heksenberg. Laatstgenoemde naam wordt echter vanaf elf november (11e van de 11e), bij het begin van een nieuw narrenseizoen tot aan Aswoensdag, vervangen door de passende benaming Sjpasseberg. Daar mede wordt recht aangedaan dat het goed toeven is in deze wijk en tijdens narrenevenementen er duidelijk sprake is van “sjpas” ofwel plezier.

Auto Bogman Heerlen

Na een aantal jaren door het meer als actieve sponsorcomité van de “Verein” een ander automobielbedrijf  bereid gevonden te hebben om voor de Sjpassebergse prins een prinsmobiel ter beschikking te stellen, moest men dit jaar uitzien naar een ander bedrijf die genegen was om deze traditie voort te zetten. Mede dank zij de interventie en goede band van een van de hoofdsponsoren van de “Verein”, te weten directeur Leon Beerendonk (zelf oud-Heksenberger) van Mediaan Automatisering/Communicatie, had men het gerenommeerde Heerlense Ford autobedrijf Bogman, Breukerweg 201, genegen gevonden om voor de op 14 januari jl. uitgeroepen Sjpassebergerprins André l (Petit) een prachtige auto ter beschikking te stellen. Hiertoe toog een select carnavalsgezelschap van de “Verein”, waaronder dus de heren Ed Petit, Henri ter Huurne en Edie Lenzen van het sponsorcomité, prins André l en president Ton van Schaaik naar autobedrijf Jos Bogman voor de officiële sleuteloverdracht. Bij het autobedrijf werd het gezelschap ontvangen door bedrijfsleider Rutger Hinderks en waren ook aanwezig de heer Leon Beerendonk, bedrijfsbemiddelaar Wil en echtpaar van den Boogaard reclamebelettering.                                                                         

Verbazing

Nog voor de officiële sleuteloverdracht aan prins André l een feit was, viel bij eenieder de mond van verbazing vanzelf open, toen men voor de zaak van Bogman Heerlen de schitterende prinsmobiel zag staan. De zwart glimmende auto zag er als een juweeltje uit, zo prachtig en vakkundig opgesmukt met belettering en prinsenfoto aangebracht door van den Boogaard Reclame, gewoon klasse. Maar vooraleer prins André gebruik mocht maken van dit pronkstuk werden door de “Verein”, bij monde van president Ton van Schaaik enige in woord en gebaar dankplichtplegingen (bloemen) doorgevoerd. Duidelijk kwam ook naar voren, de interventie van Mediaan met betrekking tot het verwerven deze prinsmobiel, ook het sociale gezicht van dit bedrijf. Voor Leon Beerendonk ook van bijzondere betekenis, zo liet hij weten, omdat hij als oud-Heksenberger, in vroegere jaren in dezelfde straat (Kievitstraat) woonde als de vader en grootouders van huidige prins André l. Voor hem reden om dit gebaar richting fam. Petit te doen. Na overhandiging van de autosleutels was prins André l zichtbaar in zijn nopjes. Hij heeft, met dank aan automobielbedrijf Bogman Heerlen, tot aan Aswoensdag 22 februari de beschikking over een prachtig vervoermiddel die hem overal, waar dan ook in de regio, naar toe zal brengen.
(Tekst/foto’s: Callie Steijaert)

 

                         
 

 

 

 

Home pagina Vorige pagina

 

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 01-jan-2013 02:56

 

© WebDesign 2010 GN System.  All rights reserved