Prins Bernd 1
2007
D'r Heksenbergse  Vasteloavends Verein 
 
 
 

Welkom op onze website!

Home pagina
Vorige pagina

 

 
 

 

Onze Hooglustigheid

Bernd (Rieke) I

Zaterdag 13 januari 2007 heeft D'r Heksenbergse Vasteloavends Verein in een sfeervol Sjpashoes van Sjpasseberg haar 36e prins geproclameerd.
Na de abdicatie van Prins Danny I 2006 volgde een optreden van KKK de Sjtèchneelsjer uit Kerkrade. Zij brachten de stemming er al goed in.
Als gastverenigingen waren aanwezig CV de Klotsköp met stadsprins Maurice I en stadsprinses Melanie I, Damesgarde de Geête met prinses Lianne I en CV de Bokkeriejesj met prins Marcel V. Vlak voor de proclamatie van onze nieuwe Hooglustigheid verraste D'r Schaesbergse Vasteloavends Verein, met in hun midden stadsprins Mai I van Landgraaf, ons met een bliksembezoek. Onder de klanken van bekende muziek uit voorgaande proclamaties werd door een pakketdienst een grote doos de zaal ingereden. Tot verrassing van iedereen sprong hier echter niet de nieuwe prins uit, maar zijn adjudant Patrick. Direct hierna onthulde de nieuwe prins zichzelf voor een bomvolle zaal door zich van zijn zwarte cape en wit masker te ontdoen. En daar stond hij dan, PRINS BERND I 2007 van D'r Heksenbergse Vasteloavends Verein. Menige traantje heeft gevloeid, want dit was zijn grote moment, maar ook voor zijn vriendin en zijn familie. Na zijn proclamatie kon Bernd de zaal in om zijn eerste polonaises te lopen op liedjes van Hans Dupont (oa meh mie lepke)

Bernd is geboren op 9-8-1984, daarmee 22 lentes jong en woont sinds een aantal maanden samen met zijn vriendin Valerie in de Reestraat 27 te Heksenberg. Vanaf 2001, toen zijn eigen vader Funs II Prins was, tot en met 2004 was Bernd adjudant van onze Prinsen. Hij is dus zeker geen onbekende en heeft de carnaval met de paplepel mee gekregen. Hij is van beroep verpleger in de Kerkraadse Hamboskliniek en heeft als verdere hobby's voetballen (keeper bij SV Brunssum), darten én zingen. Dit heeft hij al menige keer bewezen bij tal van optredens tijdens Van en Vuur d'r Sjpasseberg en bij andere activiteiten van d'r Verein. We weten zeker dat deze Prins voorop zal gaan in het maken van sjpas en plezeer. Gaat u mee?

PRINS BERND I   ALAAF

D'R HEKSENBERGSE VASTELOAVENDS VEREIN  ALAAF

SJPASSEBERG  ALAAF 

 

 

Home pagina Vorige pagina

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 20/07/16