Deze website kunt u het beste bekijken met internet explorer
 

D'r Heksenbergse  Vasteloavends Verein 
 
 

 

                                      

Home pagina
 

 

 bezoekers vanaf
16 november 2008:

 

 Heksenberg presenteert zich!!
Voorverkoop van tickets voor de Summerparty voor 3 & 4 Juli is gestart: online

 via website
 
www.summerparty.nl/ 

of bij 'Primera' Heerlerheide en 'Tabak en Gemak' op de Heksenberg
 

www.summerparty.nl
 

mede mogelijk gemaakt door:


 

 

 
I
n 2015 bestaat D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein 44 jaar en evenals bij vorige jubilea willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In 1971 zag de vereniging in toenmalig café Safari aan de Roebroekweg het levenslicht. 

Werd 11 jaar na de oprichting in 1982 nog een gepast en bescheiden eerste jubileum gevierd, in 1993 werd het 22 jarig bestaan al een groots jubileumprogramma in een prachtig feestpaviljoen aan de Heigrindelweg gepresenteerd met bekende artiesten zoals Corrie Konings, Beppie Kraft en The Jaguars. Jubileumprins destijds was Marcel I (van Asten).

Het 33 jarig bestaansfeest met jubileumprins  Patrick I (Kleijkers) werd  een onvergetelijk weekendtreffen met Dennie Christian en lokaal bekende artiesten The Black Stars, Frans Croonenberg en duo Paul en Leo. 

Op 18 januari van dit jaar vond een start-bijeenkomst plaats van het voltallige bestuur van
D’r Verein samen met enkele speciale ‘carnavalisten’, waamee de samenstelling van een nieuwe feestcomite een feit werd. Onder de naam “Stichting Jubileum D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein” gaan zij het aanstaande 4 x 11 jarig jubileum een invulling geven. 

Het dagelijks bestuur van het comite wordt gevormd door oad-prins Jos (Raats) als voorzitter, secretaris Matthew Stassar en oad-prins Bram (Pluijmen) als penningmeester.

Het comite bestaat verder uit de heren Hay Schoffelen, Callie Steijaert, Reinier Boumans, Kleis Adema, oad-prinsTon (van Schaaik), oad-prins Jo (Debie), oad-prins Ed (Petit), oad-prins Wiel (Berends) en Frank Aretz. Vanwege de omvang van de vele geplande feestactiviteiten, zal dit comite nog verder uitgebreid gaan worden. 

Naast het bestuur van deze stichting acteert nu een Financiële-commissie, een
PR-commissie en een Activiteiten-commissie. De sponsorcommissie van D’r Verein zal ook de sponsoractivititen voor het jubileumjaar voor haar rekening nemen . De voorbereidingen van de sponsorwerving van zowel 2014 alsook 2015 zijn dan ook ingezet. 

Na de carnaval van 2013 is het comite al begonnen met de eerste oriëntaties en planning van de festiviteiten rond het jubileum. Zij zijn voornemens tijdens het hele jubileumjaar tal van activiteiten te gaan organiseren. Het streven is om met een “charme-offensief” jong en oud  warm te krijgen voor een waardig Carnavalsfeest op de Sjpasseberg.  

Onlangs werd het recent gekozen motto Sjpasseberg  4x11 joar behekst” bekend gemaakt en een leuk speciaal ontworpen Jubileumlogo . Wij willen u  nu al in een vroeg stadium informeren over de voorlopig geplande activiteiten: 

-          De proclamatie van de jubileumprins zal niet ,zoals gebruikelijk in januari 2015 plaatsvinden, maar deze hooglustigheid zal reeds op 22 november 2014 geďnstalleerd worden.

-          Op 11 januari 2015 zal de jubileumprins receptie houden, waarna aansluitend het Prinsenbal zal plaatsvinden.

-          De jeugdprins(es) zal op 18 januari 2015 uitgeroepen worden.

-          Op 13 februari 2015 zullen traditioneel kinderschoolcarnaval, seniorencarnaval en ”Van en Vuuer d’r Sjpasseberg”  georganiseerd worden.

-          Midden in de zomer, op 11 juli 2015, willen comité en Verein met een Carnaval Tropical de wijk laten daveren.

-          Het jubileumjaar wordt in november 2015 afgesloten met een interne viering op d’r 11de van de 11de,vervolgens een gala-avond met Federatietreffen op 18 november en als echt sluitstuk de jubileumreceptie van D’r Verein  op 22 november 2015. 

Naast de jubilerende prins zullen ook de mensen van het eerste uur in de schijnwerpers komen te staan. Want onze eerste prins Harrie (van Asten), voormalig secretaris en oad-prins Edie (Lenzen), lustrumprins Jo (Debie), oad-prins Toon (van Ham), voormalig president Ernest Mengelers, waren naast kastelein wijlen Hein Snippe en de eerste jubileumprins wijlen Sjaak (van Asten) betrokken bij de oprichting van de jubilerende Verein, destijds onder de naam: C.V. Safari.  

Het jubileumcomité is reeds druk bezig met de precieze verdere inhoud van de geplande en eventueel nog te plannen activiteiten. Via pers en andere media zullen we U in samenspraak met het bestuur van D’r Verein op de hoogte blijven houden. 

We vragen jullie nu al rekening te willen houden met de genoemde data en hopen dat we (samen) met de hele wijk weer een geslaagd jubileumfeest van kunnen maken!

 

Bestuur Stichting Jubileum D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein:

Jos Raats-voorzitter, Matthew Stassar-secretaris, Bram Pluijmen-penningmeester


Bestuur D’r Heksenbergse Vasteleoavends Verein:

Henk Butink-voorzitter, John Biancospino-secretaris, Ton van Schaaik-president

December - 2013

 

klik hier om bovenstaande informatie te downloaden.

   Karnevalswierts carnavalskleding

 

                          


 


 

 
   
     

 

 

 


Home pagina

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 13-jul-2015 02:54 

D'r Heksenbergse Vasteloavends Verein © WebDesign 2014 www.gnsystem.nl
Webmaster www.sjpasseberg.nl / www.deheksenbergsevasteloavendsverein.nl
John Biancospino (secretaris) john@gnsystems.nl /secretariaat@sjpasseberg.nl